ACNÉ BEHANDELING

over de behandeling

Zkins Huidstudio is gespecialiseerd in acne behandelingen. Onze acne behandelingen worden daarom door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg je polis voor de voorwaarden.

Een acne behandeling is mogelijk vanaf € 60,00

WAT IS ACNE

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes. Acne is de meest voorkomende huidaandoening en komt voor bij jongeren en volwassenen. Het is een lastige, vervelende kwaal waar je het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Acne is gelukkig in de meeste gevallen heel goed te behandelen! Klik hier om meteen online een gratis intakegesprek in te plannen. Lees hieronder meer over hoe wij jou kunnen helpen.

BEHANDELING

Wanneer je last hebt van acne, dan kun je bij ons terecht voor acne behandelingen. We bekijken altijd eerst jouw huid en geven je advies over hoe we je acne samen gaan aanpakken. Je kunt al je vragen over je huid stellen en samen met jou stellen we een actieplan op om jouw acne snel te verminderen. Daarna starten we met de acne behandeling.

De behandeling bestaat uit:
✓ het reinigen van de huid
✓ het peelen van de huid
✓ het verwijderen van onzuiverheden
✓ een reinigend / kalmerend masker
✓ een beschermende dagcrème

In een uurtje tijd is je huid helemaal schoon en zuiver. Na de behandeling is je huid mooi schoon maar helaas is je acne na één acne behandeling niet verdwenen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om je acne onder controle te krijgen. Meestal is een acne behandeling eens per 2 weken het advies. Omdat we jouw acne het beste samen aan kunnen pakken is het belangrijk dat je je huid thuis goed verzorgt. Hierover krijg je natuurlijk uitgebreid advies tijdens de intake of behandeling. De behandelingen in combinatie met een goede thuisverzorging geven het beste resultaat. We werken in de huidstudio met de producten van Image Skincare en LavieSage nutricosmetics. Nutricosmetics zijn natuurlijke voedingssuplementen die de huid en behandelingen van binnenuit ondersteunen voor een sneller resultaat.