CO2 CARBOXY THERAPY

over de behandeling

De Carboxy Therapy behandeling duurt ca. 60 minuten en kost € 70,00 

WAT IS CARBOXY THERAPY

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Daarnaast zorgt de behandeling voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na de eerste behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit en kent geen downtime.

De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter, waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. 

BEHANDELING

De behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. Tijdens het inwerken van het masker worden je handen of voeten heerlijk gemasseerd. Na het verwijderen van het masker wordt er een hydraterend fleecemasker aangebracht en voeren we een fijne, korte massage van nek, schouders en decolleté uit.

Deze behandeling kan ook worden toegepast i.c.m. microneedling, bindweefselmassage en de Collageen Booster. 

VOOR WIE

  • Acne of acnegevoelige huid
  • Hyperpigmentatie of oneffen huid
  • Huidveroudering
  • Huidverslapping
  • Gedehydrateerde huid
  • Slecht doorbloedde huid (rokers)
  • Grove poriën 

Een enkele behandeling zorgt voor een opfrissend effect. Het beste resultaat wordt bereikt in kuurverband. Je ondergaat dan 1x per week een behandeling, 4-6 weken achtereen.

Carboxy Therapy mag niet worden toegepast bij een ontstoken huid, zwangerschap en borstvoeding