GREEN SEA PEEL

over de behandeling

De Green Sea Peel duurt ca. 60 minuten en kost € 82,50 

Als deze behandeling bij acne ingezet wordt kun je in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Raadpleeg je polis voor de voorwaarden.

WAT IS GREEN SEA PEEL

Dit is een 100% biologische peeling zonder chemische zuren. Een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen zonder gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt uit de zee geoogst. Het stimuleert, net als bij microneedling, de huid en verwijdert de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag. De micronaaldjes worden verkregen uit gedroogde zoetwaterspons: Sillicium Spicula.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door de cellen te stimulerende oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen. Een unieke samenstelling, een puur natuurlijke peeling!

BEHANDELING

De huid wordt oppervlakkig gereinigd en behandeld met een preplotion. Daarna wordt de peeling aangebracht en zacht ingemasseerd. De peel blijft ca. 15 minuten op de huid zitten en zal dan voorzichtig worden verwijderd. Om de huid te helpen herstellen en te kalmeren brengen we een vliesmasker aan. De behandeling wordt afgesloten met een speciale kalmerende en verkoelende crème. Je kunt de eerste uren na de behandeling (maximaal 24 uur) nog een prikkelend, warm gevoel ervaren. Dit is normaal en dit komt door de ‘naaldjes’ uit de zoetwaterspons. Dit verdwijnt vanzelf. 

Na de behandeling ontvang je een nazorgformulier. Het is belangrijk de instructies goed op te volgen.

VOOR WIE

  • Doffe, vale huid
  • Pigmentvlekken
  • Huidveroudering
  • Acne of acnegevoelige huid
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes

Deze behandeling mag niet gegeven worden aan zwangere vrouwen en bij het geven van borstvoeding.