FACIALS

Over de facials

Ben je nieuw in de huidstudio? Dan starten we, voorafgaand aan de eerste facial, met een intake-gesprek. Zo kunnen we samen achterhalen waar je huidwens ligt, bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan op.

Wil je je huid verbeteren en fris, stralend en gezond houden maar ook heerlijk genieten van een moment van rust in een onstpannen sfeer? Dan is een facial een goede keus. Ook wanneer je je huid actief wil verbeteren maar je huid hier nog niet klaar voor is, kan een facial een mooie eerste stap zijn! Bij iedere facial luisteren we naar jouw behoeftes en wensen en gebruiken we producten die voor de huid het beste aansluiten op de huidbehoefte van dat moment. 

MEET & TREAT | 60 min | € 79,00 (incl. Image Skincare productset)

Bent je nieuw in de huidstudio en benieuwd naar ons en onze behandelingen? Dan is deze behandeling een perfecte instap op weg naar een stralende huid.

Na de behandeling ervaar je meteen het verschil en kun je thuis jouw huid optimaal verzorgen met de image skincare huidverbeteringsset met 3 producten voor een maand.

De meet & treat bestaat uit:

Intake, huidanalyse, dubbele reiniging, peeling, masker, volledige dagverzorging, uitgebreid skincareadvies voor thuis, opstellen behandelplan.

SKIN TOUCH UP | 30 min | € 36,50

Deze facial is perfect voor wie weinig tijd heeft maar toch een frisse en verzorgde huid wil!

De behandeling bestaat uit:

Epileren / waxen wenkbrauwen, dubbele reiniging, enzymatische peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, volledige dagverzorging.

SKIN FRESH UP | 50 min | € 56,50

Een heerlijke ontspannende facial voor een gezonde glow!

Deze behandeling bestaat uit:

Epileren / waxen wenkbrauwen, dubbele reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, tijdens inwerken masker: massage van nek-schouders en decolletè, volledige dagverzorging.

 

O2 LIFT 'a breath of freshness' | 75 min | € 77,50

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid.
Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling.

Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingrediënten. Het resultaat is een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.

Deze behandeling bestaat uit: 

Epileren / waxen wenkbrauwen, dubbele reiniging, enzymatische peeling, verwijderen onzuiverheden, inmasseren serum, lifting zuurstofmasker, volledige dagverzorging.

SKIN CLEAR | 60 min | € 60,00

Wil jij afrekenen met je acne? Deze facial helpt je op weg naar een frisse, schone huid waarbij de onzuiverheden zullen verminderen. Deze behandeling is geschikt als eerste acnebehandeling en voor tieners. De focus ligt op het reinigen van de huid en het zoveel mogelijk verwijderen van de onzuiverheden (uitreinigen). Je kunt deze behandeling (gedeeltelijjk) vergoed krijgen vanuit de zorgverzekering als je hiervoor bent verzekerd.

De behandeling bestaat uit:

Uitgebreide intake (eerste behandeling), dubbele reiniging, dieptereiniging d.m.v. een masker met salicyl- en glycolzuur, uitreinigen onzuiverheden, kalmerend masker, dag of –nachtverzorging, tips en adviezen voor optimale huidverzorging.

 

Let op! Ben je jonger dan 16 jaar? Dan is het verplicht om toestemming te vragen aan een van je ouders, we willen graag een ondertekende verklaring dat je een behandeling bij ons mag ondergaan.