COLLAGEEN BOOSTER

over de behandeling

De Collageen Booster behandeling duurt ca. 45 minuten en kost € 40,00
De Collageen Booster is ook los te boeken bij een andere behandeling: 20 minuten €20,00

WAT IS COLLAGEEN BOOSTER?

Voor een mooie, jonge en stevige huid

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De behandelingen met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannen. Het licht is absoluut veilig en zonder schade (UV stralen) waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd. 

Verminderen rimpels en fijne lijntjes

Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen), wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie leidt. De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Tevens is de Collageen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen in de huid zoals bij acne.

Huidverbetering en Anti-aging is een proces. Onze huid heeft tijd nodig om te herstellen wat gedurende jaren is ontstaan. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

DE BEHANDELING

Hoe ziet de behandeling er uit? 

  • dubbele reiniging
  • enzympeeling
  • aanbrengen lichttherapieserum
  • 20 min. collageenbooster
  • afsluiten met serum, dag- of nachtverzorging

VOOR WIE

Voor iedereen die de huid op een aangename manier wil verstevigen en verjongen d.m.v. stimulatie van de fibroblast (bindweefselcel). De Collageen Booster kan een op zichzelf staande behandeling zijn, maar biedt ook zeer goede resultaten i.c.m LPG Endermologie, een facial of een peeling. Voor huidondersteuning van binnenuit adviseren we het gebruik van biologische suppletie, zoals Skin Base van Laviesage.