PEELINGS

Over de Peelings

Ben je nieuw in de huidstudio? Dan starten we, voorafgaand aan de eerste peeling, met een intake-gesprek. Zo kunnen we samen achterhalen waar je huidwens ligt, bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan op.

IMAGE SKINCARE PEELINGS

,éééén.Bij een Image Skincare Peeling gaat het om huidverbetering. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor worden oneffenheden in de huid verwijderd. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. De werkzame stoffen in de peeling stimuleren ook de cellen in de diepere huidlagen, waardoor de huid minder snel veroudert

Wat merk je nadat je een peeling hebt ondergaan?
De huidstructuur zal verbeteren en de huid zal gladder en stralender worden. Doordat de peelings een stap verder gaan dan de facials kunnen we verschillende huidproblemen effectief aanpakken.

Heb je een huidprobleem zoals bijvoorbeeld acne of een droge huid?
Het beste resultaat geven de peelings in een kuur van 4-6 behandelingen. Het is ook mogelijk een peeling éénmalig te boeken, maar voor de meeste peelings geldt dat de huid goed voorbereid moet worden. We voorkomen zo vervelende huidongemakken achteraf. Het voorbereiden doen we bij voorkeur 2 weken voorafgaand aan je eerste peelingbehandeling met speciaal op jouw huid afgestemde huidproducten. Tijdens en na de behandeling ontvang je uitgebreide informatie over het verloop van de behandeling en hoe je je huid thuis kunt verzorgen om het resultaat zo lang en goed mogelijk vast te houden.

ORMEDIC PEEL | 60 min | € 82,50

Deze Organic Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. Deze peel vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan. Deze peeling is perfect bij zwangerschap, een huid die uit balans is, de jonge huid en voor iedereen die een peeling op natuurlijke basis wenst.

De behandeling bestaat uit:

Epileren wenkbrauwen, dubbele reiniging, Organic Peeling, verwijderen onzuiverheden, hydrofleecemasker, tijdens inwerken masker: massage van nek, schouders en decolletè, serum, oogverzorging, dag- of nachtverzorging.

ACNE PEEL | 60 min | € 60,00

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. Geschikt bij actieve acne, vette huid, acnegevoelige huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans.

De behandeling bestaat uit:

Dubbele reiniging, Acne Peel, verwijderen onzuiverheden, kalmerend masker, serum, dag- of nachtverzorging.

VITAMINE C PEEL | 60 min | € 82,50

Deze peeling is ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De Vitamine C behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling! Geschikt voor de droge, gedehydrateerde huid, rosacea en een geirriteerde huid. Ook zeer geschikt als eerste peelingbehandeling tijdens een peelingkuur.

De behandeling bestaat uit:

Epileren wenkbrauwen, dubbele reiniging, 3 fasen peeling, verwijderen onzuiverheden, hydrofleecemasker, tijdens inwerken masker: massage van nek, schouders en decolletè, serum, oogverzorging, dag- of nachtverzorging.

LIGHTENING PEEL | 60 min | € 82,50

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze Lightening Lift behandeling een egale teint. Deze behandeling geeft het beste resultaat in kuurverband en is geschikt voor de huid met pigmentstoornissen, huidveroudering, bij restacne en oneffen huid.

De behandeling bestaat uit:

Epileren wenkbrauwen, dubbele reiniging, Lightening Peel, verwijderen onzuiverheden, hydrofleecemasker, tijdens inwerken masker: massage van nek, schouders en decolletè, serum, oogverzorging, dag- of nachtverzorging.

WRINKLE LIFT | 60 min | € 82,50

De Wrinkle Lift (Forte) Solution is ontwikkeld op basis van aloë vera met een hoog percentage glycolzuur. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen UV-beschadiging. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid. Geschikt voor alle fases van huidveroudering, rokershuid en restacne.

De behandeling bestaat uit:

Epileren wenkbrauwen, dubbele reiniging, Wrinkle Lift (Forte) Peel, verwijderen onzuiverheden, hydrofleecemasker, tijdens inwerken masker: massage van nek, schouders en decolletè, serum, oogverzorging, dag of –nachtverzorging.

MIXED PEEL | 60 min | € 82,50

Het combineren en layeren van 2 verschillende peelings maakt deze Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Op deze manier worden verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan. Het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar zorgt voor een extra boost. Geschikt voor alle fases van huidveroudering, rest-acne, UV schade en huidverslapping.

De behandeling bestaat uit:

Epileren wenkbrauwen, dubbele reiniging, Vitamine C en Wrinkle LIft Peel, verwijderen onzuiverheden, hydrofleecemasker, tijdens inwerken masker: massage van nek, schouders en decolletè, serum, oogverzorging, dag- of nachtverzorging.

BETA PEEL | 60 min | € 85,00

Beta Peel is een intensieve behandeling tegen hardnekkige acne bij vette huidcondities. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur) en pakt actieve acne doelgericht aan. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de behandeling actieve onzuiverheden aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop. Deze peel wordt pas gegeven nadat er een of meerdere Acne Peels zijn ondergaan. Geschikt bij matige tot ernstige acne, erg vette huid, verwijde en grove poriën.

De behandeling bestaat uit:

Eubbele reiniging, één of meerdere lagen Beta Peel, verwijderen onzuiverheden, serum, dag- of nachtverzorging