Over ons

zkins huidstudio

 Een mooie huid start hier…

Even voorstellen: Mijn naam is Monique Gelmers. In 2014 ben ik gestart met Zkins Huidstudio. Mijn missie is om de huid op een natuurlijke manier zolang mogelijk stralend, fit en gezond te houden. Iedereen wil er toch graag goed uitzien?

Mijn passie voor beauty begon al toen ik nog klein was. Na wat omzwervingen in de modewereld en alle ervaring die ik heb opgedaan in de beautybusiness, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Sinds september 2021 is de huidstudio gevestigd in een mooi en sfeervol pand aan de Molenstraat in hartje Meppel.

Sinds de oprichting ben ik samen gaan werken met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Onze diensten vullen elkaar heel mooi aan. Huidtherapeute Ivana geeft laserbehandelingen voor het verwijderen van o.a. pigmentvlekken, couperose, steelwratjes, kalknagels en littekens. Voor de meeste behandelingen in het gelaat kan dit vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering.

Sinds een jaar werk ik samen met Pedicure Kim. Zij is medisch pedicure en helpt jou graag met al je voetproblemen.

Mijn expertise ligt bij huidverbetering van binnenuit en buitenaf. Ik help je graag je huid gezond te krijgen en te behouden want ik geloof erin dat iedere huid kan verbeteren zolang je het samen doet. Wanneer je de juiste behandelingen in de salon ondergaat en thuis je huid goed verzorgt met de juiste producten, zal ook jouw huid gaan verbeteren! Zeker wanneer je ook je leefstijl aanpast zul je in enkele weken al resultaat merken.

Om huidverbetering te bereiken bied ik verschillende behandelmogelijkheden zoals peelings, microneedling, acnebehandeling, collageenbooster en nog veel meer. Ook advies over voeding en supplementen geef ik jou graag mee. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste en nieuwste technieken om jou het beste te kunnen bieden.

Alle producten die wij verkopen en waar we meer werken zijn gemaakt met respect voor het milieu, niet op dieren getest, vrij van parfum en parabenen en voor zover mogelijk zijn de ingrediënten van biologische oorsprong. Wil jij ook een mooie gezonde huid en kennis maken met ons en onze diensten? Je bent van harte welkom!

Monique Gelmers

Molenstraat 47a – 7941 AV Meppel
info@zkins.nl   T 06 820 48 347

tot ziens in de huidstudio!

Monique Gelmers: Huidspecialist

Ivana Overduin: Huidtherapeut

Kim de Wit: pedicure