HUIDONEFFENHEDEN

Behandeling en Tarieven

Coaguleren huidoneffenheden vanaf 15 minuten € 69,00

HUIDONEFFENHEDEN

We willen allemaal het liefst een huid zonder storende plekjes en vlekjes. Bij het ouder worden of door aanleg kan de huid minder glad en egaal worden en kunnen er goedaardige huidoneffenheden ontstaan. Deze zijn gelukkig in de meeste gevallen eenvoudig te verwijderen door de huidtherapeute.

Steelwratjes, ook wel fibromen genoemd komen vaak voor in de hals, liezen en onder de borsten komen ze vaak voor. Ze zijn goedaardig en lichtbruin van kleur. Ook ouderdomswratjes, andere goedaardige huidbultjes en xantelasma (cholesterol ophopingen rond de ogen) kunnen verwijderd worden.

DE BEHANDELING

Huidoneffenheden zijn gemakkelijk te verwijderen door middel van coagulatietherapie. Coagulatie is een veilige manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. De plekjes kunnen nauwkeurig worden verwijderd zonder de omliggende huid te beschadigen. Het plekje wordt vooraf ontsmet met alcohol en aangestipt met het coagulatieapparaat: de Zapper. Het huidbultje verdampt en er blijft een brandwondje over. Dit geneest meestal binnen 10 dagen tot 3 weken. De plekjes zijn vaak na één behandeling weg.

RESULTAAT

De behandelde huidoneffenheden zijn in de meeste gevallen na slechts één behandeling verdwenen. Op storende plekjes zoals in de hals of onder de bh- band voorkomt dit veel ongemak. De huid ziet er egaler en gladder uit. Wel is het van belang bij het verwijderen van fibromen deze in zijn geheel te verwijderen, anders groeien ze weer aan.